fredag 21 mars 2008

Glad Påsk i snöyran!

Ja, jisses vilket väder...
Per skulle naturligtvis vänta med att bli sjuk tills han var ledig (typiskt egen företagare), så idag har han legat på soffan hela dagen. Därför blev det jag som fick köra Vilja 4 mil (enkel resa) till barnkalas i Halahult av alla ställen. Tack och lov blev jag inbjuden till att stanna under kalaset, så att jag slapp köra den extra rundan fram och tillbaka. Det snöade oavbrutet de tre timmarna vi var där, så jag var lite nervös när det var dags för hemfärd, men det gick bra.
Och det är först nu det har börjat storma lite, fick precis ett samtal av svågern som med andan i halsen undrade om vi hade hört?
"Hört vadå?"
"Att den stora eken utanför ert hus precis föll över hela fotbollsplanen?!"
Ehh, nej det hade vi inte hört, ojsan. Tittade ut och jo minsann, där låg den nu så fint. Peter hade varit ute med hunden och både sett och hört spektaklet.

I morgon är vi bjudna på påskmiddag hos Peter och Anette, skönt att slippa köra i detta vädret, bara till att pulsera bort de få metrarna.
Skönt också att det var bättre väder i går när vi firade Kianas 6-årskalas i Sölvesborg. Är kanske lite värre för hennes farmor, farfar och faster som ska resa hem till Spanien i morgon, hoppas att alla vägar är under kontroll till dess och att stormen har vinit förbi.



Igår fick Mirinda en liten påskpresent av sin gudmor, moster Lizette. Kan ni tänka er att den lilla gottegrisen verkade uppskatta boken mer än chokladkaninerna?! Har vi en blivande akademiker i familjen tros?

1 kommentar:

Malo sa...

GLAD PÅSK till er alla!
Hoppas att middagen smakar ikväll.
//
Malin

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: