fredag 18 januari 2008

Familjeutflykt

I onsdags gjorde vi en dagsutflykt till Helsingborg hela familjen. Per hade fått tid för att träffa en specialist som skulle titta på hans onda knä och då passade vi på att be barnen lediga från skolan. Först åkte vi till Busfabriken, ett jättestort inomhuslekland 6 km utanför Helsingborg. Det var fantastiskt roligt, kan verkligen rekommenderas. Nu var det ju i stort sett folktomt när vi var där, kan tänka mig att det är mer belamrat på helger och lov, men de stora kunde springa fritt och vi kunde sitta lugnt med en kopp kaffe. Dekoren var fantastisk; piratskepp, riddare, elefanter, giraffer, Elvis m m. Varje millimeter av väggen var målad, så stället liknade minst av allt en fabrik. Det fanns ett minilekland för Mirinda också, där hon kröp omkring och roade sig kungligt. Vi var alla överens när vi lämnade stället efter ett par timmar, hit måste vi igen!


Sedan lämnade Per av oss i Väla och kom tillbaka efter läkarbesöket. Där var det ju minst lika roligt för en shopping-galen som mig. Och vad lyxigt att allt är inomhus med fräscha toaletter alltid inom räckhåll och amningsvänligt - jag satt så länge i en skön skinnsoffa, att jag nästan somnade, det är annat det än i Karlshamn!
Vi fick äntligen handlat för presentkortet vi fick på DUKA i bröllopspresent av Pers syster med familj, det var på tiden! Det blev bl a de svarta och gula muggarna i Hanna-serien från Rörstrand.

Nu har vi alla färgerna!

Och denna underbara skål från Marimekko, den rosa/lime. Den är rosa i köket och lime-färgad i vardagsrummet, lite roligt tycker jag!

2 kommentarer:

Malo sa...

Nämen, kaffemuggar..hur många olika sorter har du egentligen?!!! Kanske man kan komma på en kopp i veckan och prova de nya muggarna?

Anna sa...

hihi jag vet, man kan aldrig ha för många kaffekoppar tydligen :-D
Du är så välkommen! Vi kanske skulle passa på att trissa samtidigt? Det var ju ett tag sedan nu ;-) Jag kan alla kvällar tror jag.

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: