tisdag 1 januari 2008

Bloggstart

Jaha, då har man sällat sig till den stora skara bloggare som finns här ute i cybervärlden. Har funderat på det ett tag och det kan väl knappast finnas en bättre dag att börja på än idag?

Resan börjar här så vi får väl se vart den för oss...

Trettiofyran syftar på vårt lilla hus och denna blogg kommer troligtvis att spegla en hel del av vad som försiggår innanför dess fyra väggar.



Så välkomna hem till oss!

9 kommentarer:

Malo sa...

Hej! Och välkommen till livet som bloggare! Ska bli kul att följa ert "familjeliv", eftersom man är "dissad" från det andra cyber-familjelivet du har =)
Sköt om er!
Kram

Anna sa...

Nej du, du är aldrig dissad, försöker ju bara lite fint att få dig att bli medlem ju...hmm, verkar inte vara det lättaste :-D

Malo sa...

ska ta en funderare på om jag ska skaffa mig ett "cyber-beroende" till.....

Anna sa...

Ja, jag gjorde ju det; FL, facebook och blogg, blir väl rehab till slut :-D

Malo sa...

tror du vi går före i kön eftersom jag är AT......
Vilken helt underbar beskrivning av dig på första sidan!!! Du har skrivandets gåva, det är sant. Tycker att du ska skriva böcker, prova en barnbok vet ja!
Vet du, jag har installerat photoshop! Kan man få lite experthjälp så att man kan komma igång????

Jen sa...

Äntligen!!
Jag har väntat på att du ska börja blogga..det passar dig perfekt,älskar när du skriver..ibland får du mig att sitta här o skratta tills luften håller på försvinna från mina stackars lungor :-)
sitter här o vänta på nästa grej redan :-)...kom igen,kom igen!

Anna sa...

Malin: Tack! Tänkte först att du kommenterat fel blogg, men det var nog mig du menade hihi. Barnbok ja, det hade vatt nått de! :-)
Nä, vad säger du, har du skaffat PS, vilket av det? Trodde inte att du ville skaffa dig fler data-beroenden :-D (För det är definitivt beroendeframkallande) Experthjälp vet jag inte, men en bra sida för nybörjare är www.moderskeppet.se Lycka till!


Jennie: Kul med ett fan alla redan :-D

Anonym sa...

hej Anna med familj måste säga att du är så duktig på att skriva och uttrycka dig massor med humor med och det gillar jag saknar er mycket. Anette har också en blogg men minnet är ju inte så vidare under kontroll men ska ta reda på adressen till dig. Skaffade en för ett år sedan men inte en rad skrivit hitintills bye så länge maria/Mona

Anna sa...

Tack för din kommentar, roligt att du hittat hit, du är saknad...
(Du kan maila mig Anettes blogg: annaatmander@yahoo.se)

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: