fredag 4 april 2008

Första Året i bilder del 2

September:


På väg till Malin och Henrics bröllop. Hon var väldigt kyrklig under sitt första år, 4 dop, 2 begravningar och ett bröllop hann hon med.

Oktober:


En höstbild på Mirinda, 7 månader gammal.

November:


Nu kryper hon med full fart!

December:


Nu är det lära-gå-vagnen som dras fram i full karriär.

Januari:


Fia-Bus i farten, 10 månader gammal och det bästa just nu är att klättra upp för trappan. Fort går det och sker helst när ingen ser, så att hon sen kan vänta på översta trappsteget och utstöta små flämtningar av spelad förskräckelse ända till någon kommer rusande.

Februari:


Ledsen-minen. Lilla skådespelerskan tog till denna minen varje gång hon blev lite putt, eller om hon hörde att någon annan var ledsen eller om någon bara låtsas-pylde lite. Hon lyckades lura en och annan att tro på henne och detta lockade fram en hel del skratt. Till slut räckte det med att bara ta fram kameran så gjorde hon minen, så vi slutade nog uppskatta cirkustricket ungefär där, inga vidare vackra bilder för fotoalbumen precis.

Mars:


Lill-kusinen tillika bästa kompisen Wilmer. De blir alltid lika glada att se varandra (trots att det är så gott som varje dag) och än så länge har Mirinda ett litet övertag med sina 4 månader längre livserfarenhet, men snart är det nog Wilmer som drar Mirinda i dockvagnen, skulle jag tro...

1 kommentar:

Liz sa...

vilka fina bild-delar!! Men klart men en sån sötnos till donna, då kan de ju inte bli annat!! :-)
Och Wilmer fick ju me va med på hörn där!! :-D ja de är för goa!

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: