lördag 16 februari 2008

Lördagsutflykt

Nu är vi hemkomna från vår lilla utflykt till Älmhult och allt förlöpte enligt planerna. Det blev en Karlstad med ullig mörkgrå klädsel! Och den ska komma till vårt hem om bara 1 1/2 vecka, har vi sådan tur får vi den ju innan kalaset, perfekt!
Annars blev det inte mycket handlat, det ekade när jag öppnade plånboken, men några småsaker blev det ju. Ljus (har man någonsin kommit hem därifrån utan?), en rosa blom-lampa till Vilja, glödlampor och... ja just det, en halv matstol till Mirinda. Vi råkade visst glömma själva sitsen och hade bara benen med oss hem, grrrr. Den skulle ju vara så bra, för den har nämligen ett bälte, den lilla busungen försöker ju klättra ur den hon har vid varje måltid nu.
Mirinda sov hela vägen dit, hela vägen hem och var lilla solstrålen däremellan. Hon fick sin första pinnglass också, den åt hon upp så fint, snabbt gick det med!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh så sött...Mirinda o glasspinnen :-D
GRATTIS till soffköpet!..vad bra o så skoj!..snabbt oxå..förhoppningsvis!

Malo sa...

Glass är gott, vad söt hon är!
Roligt med soffköpet, synd med barnstolen. Blir det en ny sväng till ikea snart? Behöver värmeljus !!! det är sant!, köpte på konsum och dom är jättedåliga, kort brinntid och har man släckt dem en gång är det lögn i helv... att få dem att brinna igen.

Liz sa...

ja va skoj med soffan!!! inget ont som inte kommer med något gott :-D hade ju varit bra med en sits me så hon har något att sitta fast I!! Hahaha
Så otrolig söt, kan se framför mig när hon fick den...upp o ner i stolen namnam namnam NAMNAM!!!ihhh!! och hela resturangen tittar åt ert håll för att se vilken liten kicka det är som håller sån låda!! :-D

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: