måndag 2 juni 2008

Premiärdopp



Igår tog Vilja premiärdoppet i havet i Lillevik. Jag och tjejerna gick dit en runda när vi var på Solvägen. Vilja slängde sig i, fast hon tyckte allt det var lite kallt. Mirindas panikslagna illtjut när hon doppade fossingarna i vattnet, sa allt om vad hon tyckte om det hela. Hon nöjde sig med att leka i sanden resten av tiden vi var där.



Elias var kvar på Solvägen och tjurade efter ett förpubertalt psykbryt över att "fel" badbyxor hade stoppats ned. Helt plötsligt var det inte alls OK att visa sig i blåa badbyxor med "Tre kronor"-märket på, trots att han har haft dem tidigare både på träning och när han varit med klassen på Vägga. Det hjälpte inte ens med hurtiga tillrop om hur perfekta de var nu i EM-tider, han sa nej både till oss och kompisen som skulle till Kofsa. "Varför vill du inte hänga med?" frågade kompisen i telefon. "Därför" var Elias tjuriga svar.
Han blev inte gladare sedan när han efter att ha ångrat sig alldeles för sent, gick efter oss för gäves, då vi redan hade badat färdigt, och dessutom tagit det andra hållet tillbaka, så han fick vända och gå tillbaka själv...

Inga kommentarer:

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: