lördag 21 juni 2008

Midsommarhelg

Igår var det midsommarafton och det ska ju firas på sedvanligt vis. Per tyckte inte att han hade tid med sånt så det var bara att nästla sig in hos surrogatfamiljen Lizette och c/o. Då bar det av till Olofström, till Kims mamma Mimmi som firade ute på gården (eller gräsplanen i detta fall) med grannarna. Det regnade precis när vi kom dit, men sedan hade vi tur, det höll uppe hela kvällen.


Vilja och Malina fick fina blomsterkransar som Mimmi hade gjort till dem.


Mirinda fick låna storasysters lite.


Maten står uppdukad; matjessill och potatis naturligtvis men också lax, janssons, köttbullar (egentligen inte, något mycket mer svåruttalat och svårstavat men ungefär som köttbullar), prinskorv, olika såser, ägg, bröd, nyrökt ål (dagsfångad)medmera.


Vi spelade ett jätteroligt finskt kubbspel, Lizette kammade hem tredje pris!


Dags för jordgubbstårta, Elias påkommen med att sno av garnityret...


Dans runt midsommarstången.


"Lilla jag" var naturligtvis också med.

Nu drar vi iväg till SOLENS och vindarnas Öland, för en hel veckas glassande. Vi kör med en husvagnssemester "light" som passar mig utmärkt. Vi har hyrt stuga tillsammans med familjen Ingemansson/Persson, vi ställer husvagnen på tomten och så har vi fri tillgång till vattentoalett, dusch och TV-rum, kök mm. Och sällskap fram för allt! Per ska jobba lite samtidigt, men det blir nog inte så långa dagar, det kommer kännas som semester för honom med i jämförelse med hans 24-7 hemma med jobbet och renoveringen av Solvägen.

Ha en fortsatt trevlig midsommar!!!

1 kommentar:

JOÃO JOAQUIM MARTINS sa...

PLEASE - READ THE BOOK OF THE HOLY SPIRIT TRUE. GREETINGS IN JESUS CHRIST. JOHN. http://livrodoespiritosanto.webnode.com.br/

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: